Jump to content

Photo

Reporting Bug

feedback

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
desighen456

desighen456
  • 10 posts

So I'm having some problems on my alt. The alliance get disabled very often ( the icon goes black and i can't click on it ) and also i get disconnected from alliance chat very often. Both of these happen extremely often to me. This is really annoying. 


  • 0

#2
ryvdyasjv

ryvdyasjv
  • 51 posts

it is a temporary error, dont worry


Edited by RYVDYASJV, 28 March 2016 - 07:41 PM.

  • 1

#3
desighen456

desighen456
  • 10 posts

It's extremely likely that it's your internet, not the game. What kind of speeds do you get? Are you using wireless?

I don't get this problem on my main account and i use 1 modem for both accounts. So it can't be because of the net. And yes i use wireless on both accounts but for some reasons its affecting only one of them. 


  • 0

#4
desighen456

desighen456
  • 10 posts

it is a temporary error, dont worry

I really hope so :) but i have been getting this problem for 1 round now and they still haven't fix it yet. Thats why I'm a bit confused.


  • 0

#5
ryvdyasjv

ryvdyasjv
  • 51 posts

I really hope so :) but i have been getting this problem for 1 round now and they still haven't fix it yet. Thats why I'm a bit confused.

no problem a few weeks ago have this problem xd


  • 0

#6
Code Solomon

Code Solomon
  • 13 posts

I got this problem a few times (like only 3 times so long?), too. I'm sure that's because internet contact. Why I'm sure? Because after few seconds, the refresh button jump out. 


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: feedback