Jump to content

Photo

Game Won't Load On Facebook After Last Update

black screen

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Pandemonio

Pandemonio
  • 3 posts

I can't play anymore since the last update, everytime im trying to load, it shows "Loading assests" then i get a black screen.

How i do to fix it?


  • 0

#2
Reverend

Reverend
  • 301 posts

Happened to me a few times. I've started refreshing the page until it loads (usually after the second time)


  • 0

#3
Ben_Hunter

Ben_Hunter
  • 74 posts

Happened to me a few times. I've started refreshing the page until it loads (usually after the second time)

Sometimes this doesn't help at all. I get a loading fail for my game, exactly the same way Pandemonio gets it. I've tried everything, like refreshing, restarting browser, logging out of dead zone and back in, clearing cache, etc. I had to switch browsers in the end, but i'm still annoyed I can't use chrome for dead zone any more.


  • 0

#4
essler

essler
  • 6 posts

Is it just me or is there a lack of communication from con over this issue I've had it awhile and read almost all the posts here and there doesn't seem to be anyone from yem reading them


  • 0

#5
Ben_Hunter

Ben_Hunter
  • 74 posts

Sometimes you have to improvise. When my game failed to load, I figured out that it was the browser, and had to switch over to internet explorer. Worked like a dream then.


  • 1

#6
essler

essler
  • 6 posts

Tired that also tried different computers


  • 0

#7
Pandemonio

Pandemonio
  • 3 posts

I had to change my browser too, it only works on iexplorer now


  • 0

#8
Ben_Hunter

Ben_Hunter
  • 74 posts

I had to change my browser too, it only works on iexplorer now

My browser (chrome) works fine now. I was forced to play on IE after chrome stopped working for me, but when I decided to uninstall chrome and re install it, it worked well. I would recommend trying it at least.


  • 0

#9
Matt Baker UK

Matt Baker UK
  • 259 posts

I installed adblock plus recently and it freaked out on loading the game on armor, treated the whole thing as a flash advert I guess, and I got a black screen, I've disabled ABP on the armor site and it's fine now...

 

might be worth considering...


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: black screen